Getuigenis van:

Astrid

Ik ben Astrid de Jager en trotse moeder van 3 prachtige kleinkinderen. 3 kinderen, waarvan 2 zoons en 1 dochter. en ook een prachtige schoonzoon en schoondochter.

Ik kan oprecht zeggen dat ik een kind van God ben. Als meisje van 6 jaar heb ik heel bewust mijn hart aan God gegeven. Dit bij het Leger des Heils waar ik vanaf mijn geboorte totdat ik ging trouwen ben opgegroeid. Bij het Leger des Heils was ik altijd erg actief en betrokken.

In mijn jeugd ben ik altijd veel gepest en heb daarnaast nog veel moeilijke tijden meegemaakt. Ik heb 4 jaar CR = Celebrate Recovery mogen volgen. Dit omdat ik door heel moeilijke periodes doorging. Ieder jaar deed ik wat stapjes vooruit en vorig jaar heb ik de grote stap gemaakt om mensen uit mijn verleden te vergeven. Dit was voor mij best een moeilijke stap. Maar ik merk dat God mij er sterker heeft uit laten komen. Ik mag de toekomst inkijken met goede hoop en vertrouwen.

Dit jaar ben ik begonnen aan de stap ‘het loslaten van het verleden’. Op dit moment vind ik dit nog wel een lastige stap. Maar ik ben oprecht dankbaar dat ik dit stapje voor stapje samen met God mag doen. Zonder Zijn kracht, liefde en geduld zou ik dit niet kunnen doen.

Bij het Leger des Heils waar ik ben opgegroeid heb ik vaak meegedaan met tamboerijnmarsen op mooie muziek. Dit was erg leuk. Net als het zingen waar we dan gebaren bij deden. Dit hielp mij om mij te uiten in mijn gevoel naar God toe. 

Toen ik ouder werd kwam ik ook in andere kerken en kreeg ik de kans om met vlaggen mijn gevoel naar God te uiten. Ook met zingen en bijbehorende gebaren gebruiken kon ik dat ook doen. 

Toen hoorde ik van de dansgroep Dansen en Bewegen in Zijn Naam in onze kerk en heb ik mij daarbij aangesloten. Daar heb ik echt mijn plek gevonden waar ik met veel plezier mijn liefde voor God kan overbrengen naar Hem maar ook voor en naar andere mensen waarin ik van mijn geloof kan getuigen.

Erg mooi vind ik dat God mij zoveel mogelijkheden heeft gegeven om van Zijn liefde te mogen getuigen en Zijn liefde voor mij en voor mijn medemensen mag uitdragen tot opbouw voor een ieder.

Deel ons jouw getuigenis!

Laat ons weten wat je van God hebt waargenomen, gehoord en/of gezien en waar je je op dat moment bevond. Alvast dank voor het insturen. Jouw getuigenis delen helpt om in levens van mensen Gods aanwezigheid zichtbaar te maken!

*Jouw inzending wordt vertrouwelijk behandeld en wordt alleen op de website geplaatst als jij daar toestemming voor geeft.