Getuigenis van:

Natascha

Mijn eerste danservaring met een vlag.

Oke, ik geef het toe, mijn eerste gedachte over dansende vrouwen met een vlag? Emotionele types met een overmatig ontwikkeld gevoel voor dramatiek en theater! Nee, Ik liep duidelijk niet over van bewondering voor deze soortgenoot. Sterker nog, ik had er bijzonder weinig mee. En de aanwezigheid van God tijdens deze bezigheid zag ik al helemaal niet in, het tegenovergestelde was eerder waar! Voor mij was het duidelijk. Hij was er totaal Niet in!
Kortom, aan veroordeling ontbrak het mij bepaald niet!
Totdat God me riep! Drie jaar heeft Hij moeten roepen om het dansende kind in mij weer wakker te krijgen. Doof als een kwartel begreep ik er niets van. Waarom kwam dat dansen in mijn leven toch steeds terug!? Maar God kende me beter dan ik mezelf kende. Hij wilde me terug als Zijn dansend geliefde kind.

Zo belandde ik uiteindelijk toch enigszins beschaamd met een vlag op het strand van Lelystad. Na een zeer warm welkom door Peggy en Marieke mocht ik meedoen!
Hoe had ik het kunnen bedenken, dertig graden, een strand vol hang jongeren en ik, met een vlag!
Maar God had een verlangen wakker gemaakt en dus ging ik! Samen met een mooie groep vrouwen, leidsters Peggy en Marieke, dansend over het strand.

En het was prachtig!!

Op dat strand vol hangjongeren ervoer ik samen met de andere vrouwen een diepe blijdschap en vrede. Het dansen en de wapperende vlaggen in de avondwind belichaamden een tere uitingsvorm van pure vriendelijkheid en liefde. Regelrecht uit het hart van God.
Iets wat zijn uitwerking niet miste, want tot mijn verbazing had niemand op dat strand had de behoefte om het te bespotten, sterker nog, omstanders genoten ervan en deden zelfs mee.

Ik raakte ontroerd en vol vreugde. Hier was God en ik mocht Hem op deze manier leren kennen! Een groter cadeau konden Peggy en Marieke mij niet geven!

En dus hoop ik, nog heel lang te kunnen blijven dansen met mooie, bijzondere vrouwen ter ere van God.

Deel ons jouw getuigenis!

Laat ons weten wat je van God hebt waargenomen, gehoord en/of gezien en waar je je op dat moment bevond. Alvast dank voor het insturen. Jouw getuigenis delen helpt om in levens van mensen Gods aanwezigheid zichtbaar te maken!

*Jouw inzending wordt vertrouwelijk behandeld en wordt alleen op de website geplaatst als jij daar toestemming voor geeft.